Προετοιμασία γυαλιών πριν τι είναι οπτομετρίας οπτομετρίας εξοπλισμό συνήθως χρησιμοποιούνται στη διαδικασία

Πριν από την εκπόνηση στα ποτήρια μας, οπτομετρίας είναι ένας μούστος για ένα πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ, οπτομετρίας είναι ακριβείς, άλλες εμπειρίες, εκτός από την επαγγελματική optometrist, οπτομετρίας εξοπλισμός είναι καλό ή κακό, επίσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.


Εξοπλισμός οπτομετρίας τώρα υπάρχουν πολλές, η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη είναι των ακόλουθων κατηγοριών, να σας παρουσιάσουμε από την μία. Έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να καταλάβει, αλλά και σε όλους κατά τη στιγμή της προετοιμασίας των σκελετούς γυαλιών, να είναι εύκολο να διακρίνει επαγγελματική οπτομετρίας μονάδες ή όχι.


1 «όραμα», κιβώτιο με φως τραπέζι: μέσο για τον έλεγχο της οπτικής οξύτητας.

2, έλεγχος δίσκου: αποτελείται από τις δοκιμές της οπτομετρίας? δοκιμή-χρησιμοποιείται για την ανίχνευση μάτι διόπτρας, περπάτημα για να παρατηρούν και να δοκιμάσει επίσης ως εξουδετέρωσης πρότυπα.

3, κοντά σε γράφημα οπτική οξύτητα: χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κοντά? και διάγραμμα eye lightbox τύπου χρησιμοποιηθεί ondifferential διάγνωση της διαθλαστικής κατάστασης.

4, εστιάζοντας φακό: χρησιμοποιούνται για οφθαλμολογική εξέταση, ως βοηθητικός φωτισμός μια? επίσης χρησιμοποιείται ως παρατήρηση της κόρης αντανακλαστικό φως και πηγή φωτός προβολής χρησιμοποιώντας το κερατοειδούς αντανακλαστικό του σημείο.

5, χάρακες: μέτρηση απόσταση ματιών? διπλασιάζεται ως γυαλιά πλαισίων με φακούς το μέγεθος των εργαλείων μέτρησης.