Αυξηθεί έως μέσα σε δέκα χρόνια, τι πιθανότητες έκανε νέα μάτια αλιευμάτων;Το 2015, τα έσοδα των 164 εκατομμύρια γιουάν, καθαρά κέρδη πάνω από 40 εκατομμύρια γιουάν, ως εταιρεία νέο Εξωχρηματιστηριακή αγορά, νέα μάτια του επιχειρηματικές επιδόσεις δεν είναι κατώτερη από ορισμένες εταιρείες κοινόχρηστο στοιχείο. Και δέκα χρόνια πριν, όταν η εταιρεία ιδρύθηκε το Tongji Πανεπιστήμιο Εθνικό Πανεπιστήμιο επιστημονικό πάρκο, τα ετήσια έσοδα ήταν μόλις 37 εκατ.

Ξεκίνησε από ψηφιακές λύσεις οφθαλμικά εξοπλισμών, μια σειρά του Οφθαλμολογικού εξοπλισμού είναι στην αίθουσα των νέων στα μάτια. Τον ιδρυτή και πρόεδρο τον κ. Tang Delin είπε η ερευνητική ομάδα, που άρχισε η εταιρεία με τη φωτογραφική μηχανή ψηφιακή βυθού.

Περισσότερο από μια δεκαετία πριν, όταν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές επηρεάζοντας την παραδοσιακή ταινία μάρκετινγκ, κατέστη δύσκολη για οφθαλμολογικά νοσοκομεία για την παροχή ταινίες για τους ασθενείς. Μάρτυρες, όπως ένα equipmentmaintenanceworker σε ένα οφθαλμολογικό νοσοκομείο, μια σκέψη ήρθε να τον κ. Tang: δημιουργία ψηφιακών λύσεων σε παραδοσιακή ταινία κάμερα βυθού. Μια επιτυχημένη μεταμόρφωση της κάμερα βυθού από των μη ψηφιακών σήμα σε ψηφιακό σήμα, όχι μόνο κάνει ακριβός εξοπλισμός συνεχίσει να εργάζεται, αλλά έφερε επίσης ένα εισόδημα 20000 RMB Mr.Tang. Με τη διορατικότητα από την επιχειρηματική ευκαιρία, Mr.Tang παραιτήθηκε και ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση.Ο κ. Tang: «αυτά τα μηχανήματα ήταν περίπου για να εξαλειφθούν από τα νοσοκομεία που θα έχουν περάσει 500 χιλιάδες στις ψηφιακές μηχανές. Αλλά χρειαζόμαστε ony 80 χιλιάδες να κάνει ψηφιακές μηχανές. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποθηκευτεί ένα μεγάλο ποσό του κόστους και εμείς μπορεί να κρατήσει λειτουργικά μηχανήματα διατριβές. Και επίσης θα σώσει πολύ χρόνο για τους γιατρούς γιατί καμία περισσότερες ταινία πρέπει να εκτυπωθεί.»Πριν από το 2015, όλες οι κάμερες βυθού στα νοσοκομεία είναι ταινία τύπου, 1200 μονάδες στην Κίνα και 10000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Τώρα, η αγορά βυθού ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών έχει αναπτυχθεί πλήρως.

Επί του παρόντος, τα νέα μάτια αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα: τι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα; Τον κ. Tang στοχεύει σε ένα άλλο μηχάνημα οφθαλμικά — — σχισμοειδή λυχνία. Σχισμοειδή λυχνία είναι ένας απαραίτητος εξοπλισμός για οφθαλμική εξέταση. Πριν κάνουμε ψηφιακή, υπάρχουν 12000 μονάδες στην Κίνα και 50000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Εάν η ψηφιακή μεταμόρφωση είναι κατασκευασμένα από το κόστος των 30 χιλιάδες γιουάν για κάθε μονάδα, το μέγεθος της αγοράς είναι 1,5 δισεκατομμύρια γιουάν.


Τι συμβαίνει αφού έχουν μετατραπεί όλα τα παλιά οφθαλμολογικά μηχανήματα; Βίντεο σύστημα καταγραφής για το χειρουργικό μικροσκόπιο, καταγράφει ολόκληρη επιχείρηση, η οποία παρέχει μια ιδανική λύση για Ιατρική συγκρούσεις. Συνεργασία με Zeiss, μόλις Zeiss πωλεί ένα χειρουργικό μικροσκόπιο, ένα σύστημα βιντεοσκόπησης νέα μάτια θα πρέπει να αγοραστεί μαζί. Το σύστημα εγγραφής βίντεο δεν μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί στην Οφθαλμολογία, αλλά και στην ορθοπεδική, Νευροχειρουργική και άλλες υπηρεσίες. Έχει μια μεγάλη αγορά, και πολύ πιο ανταγωνιστική τιμή από τα συστήματα στο εξωτερικό.