Μια σχισμοειδή λυχνία εξέταση μπορεί να γίνει

Ως μέρος της σε εξετάσεις ρουτίνας μάτι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλες διαδικασίες που αξιολογούν το μάτι, όπως βυθοσκόπηση, δοκιμή όραμα και τονομετρία (για να μετρήσει την πίεση στο μάτι).

Για να δείτε δομές στο πίσω μέρος του οφθαλμού, όπως το οπτικό νεύρο ή αμφιβληστροειδή.

Για να εντοπίσετε προβλήματα στις δομές στο μπροστινό μέρος του ματιού. Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε τα προβλήματα όπως καταρράκτη, επιπεφυκίτιδα, ιρίτιδα, ή μια μόλυνση ή τραυματισμό του κερατοειδούς.

Για να βρείτε και να παρακολουθείτε γλαύκωμα ή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.

Για να ελέγξετε ένα ξένο αντικείμενο, όπως ένα μεταλλικό τεμάχιο, στο ή στα μάτια.

Για να βρείτε τα προβλήματα στα μάτια που μπορεί να προκληθούν από άλλες ασθένειες, όπως ο διαβήτης ή ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Να κρατήσει τον έλεγχο για προβλήματα όπως αιμορραγία μετά από τραυματισμό στα μάτια.

Να κρατήσει τον έλεγχο προβλήματα όπως ο καταρράκτης που σχηματίζονται λόγω χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών.


Σαγκάη νέα μάτια ιατρική α.ε. είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία ενσωμάτωσης πολλαπλούς τομείς όπως η ιατρική-επένδυση, διαχείριση, ψηφιακή οφθαλμικά εξοπλισμός ανάπτυξης, παραγωγής και τον γενικό παράγοντα γύρω από την Κίνα του American TTI ψηφιακή υψηλής ορισμό προϊόντων. Τις δεξιότητες που Neweyes αναπτύχθηκαν,Κάμερα βυθού;Εξοπλισμοί οπτομετρίας;Οφθαλμικά μικροσκόπιο;Σχισμοειδής Λυχνία-έχουν κερδίσει τα πνευματικά δικαιώματα του Peoplesand #39; s Δημοκρατία της Κίνας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μεΣχισμοειδής Λυχνίαhttp://www.eyesmed.com/slip-LAMP/