Προετοιμασία των διορθωτικών γυαλιών κρατήστε οπτομετρίας

Όταν

Όταν ήμασταν στην προετοιμασία, όταν χρησιμοποιείται για να διορθώσει τα γυαλιά οράσεως και οπτομετρίας tograsp χρόνος είναι πολύ σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, το οπτομετρίας του χρόνου θα πρέπει να consistentwith ο καθένας χρόνου εφαρμογής είναι καλό.


Εάν το πρόγραμμά σας υπόκειται σε πρωί, θα πρέπει να είναι σε οπτομέτρη σήμερα το πρωί? Αν είναι να εργαστούν στο απογευματινό χρονικό διάστημα, οπτομέτρη το απόγευμα. Συνεπής με το όραμα της εργασίας, υπάρχουν πολλά οφέλη.


1, οπτομετρίας μπροστά στα μάτια σας σε μια κατάσταση χαλάρωσης, μπορείτε να έχετε ένα καλό υπόλοιπο, notdue σε υπερβολική ένταση προσαρμογή, και δεν χωρούν μάτι αποτελέσματα των δοκιμών, που οδήγησε στην προετοιμασία των σκελετούς γυαλιών για τον κομιστή.


2, wel σε ώρες εργασίας σας, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσει, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της οπτομετρίας χρησιμοποιούν γενικά την ίδια φορά, περισσότερο υπόψη της θέσης εργασίας.


Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση είναι για το κύριο θέμα της Οπτομετρίας. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να mostof οι μαθητές είναι σε διακοπές στους Optometric και τους γονείς του παιδιού περιστάσεις ώστε να προσδιορίσει την τοποθέτηση καθρέφτη του χρόνου.