Κάμερα βυθού στην επιφάνεια εργασίας

Κάμερα βυθού στην επιφάνεια εργασίας
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Πρόκειται για κάμερα χονδρική ιατρική, χειρουργική οφθαλμικά επιφάνειας εργασίας βυθού που κατασκευάζονται στην Κίνα από μια από την κορυφαία κάμερα βυθού στην επιφάνεια εργασίας για οφθαλμολογία κατασκευαστές και τους προμηθευτές; Υποδοχή για να ελέγξει την τιμή μαζί μας.

TNF-505 μη-μυδριατικό βυθού ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ενσωματώνει λειτουργία φωτογραφίας μυδριατικό και μη-μυδριατικό βυθού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν εύκολα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της καθημερινή υπηρεσία εξωτερικών ιατρείων για Οφθαλμολογία, και θα είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για τη διαλογή του βυθού με διάλυμα βυθού αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας εικόνας. Παρέχει ολοκληρωμένη βυθού εικόνες με υψηλή σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Κορυφαία pixel ψήφισμα, SLR σύστημα απεικόνισης και εξαιρετικές οπτικού συστήματος, είναι η μεγαλύτερη πλεονεκτήματα της TNF505 κάμερα βυθού από άλλες μάρκες.


Εξωτερικό σύστημα απεικόνισης SLR, παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση, υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών.

Εξωτερικές SLR φανταστικός σύστημα, όχι μόνο παρέχει έντονο χρώμα και πλούσια λεπτομέρειες, αλλά διευκολύνει επίσης τόσο για την αναβάθμιση.Κορυφαία pixel ψήφισμα προσφέρει μια φανταστική εμπειρία με λεπτομέρειες.

Προσφέρει 18 megapixel εικόνες και άριστο οπτικό σύστημα απεικόνισης. Με αυτόν τον τρόπο, η φωτογραφία θα τελικά σαφές μετά από μερική μεγέθυνση, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη διάγνωση ελάχιστες βλάβες.Ενσωμάτωση της φωτογραφίας μυδριατικό και μη-μυδριατικό βυθού


Ενσωμάτωση της φωτογραφίας μυδριατικό και μη-μυδριατικό βυθού, ικανοποιεί πλήρως την ανάγκη εξέτασης του βυθού επαγγελματική και εξέταση του βυθού.


Απλή διεπαφή και εύκολη λειτουργία

Απλή εμφάνιση, πλούσια απεικόνισης ΑΡΧΈΣ σύστημα και εστίαση τοποθετώντας σύστημα με δύο τελείες βοηθητικά, που κάνουν τη λειτουργία εύκολα προσβάσιμο για ακόμη και πράσινα χέρια που ποτέ δεν χρησιμοποιούν μια φωτογραφική μηχανή βυθού.Χαμηλό φακό λειτουργία λήψης

Όταν επιλέγετε τη λειτουργία λήψης σε χαμηλό φακό, ακόμα μπορεί να αποκτηθεί μια φωτεινή και σαφή βυθού φωτογραφία. Την ίδια στιγμή, ασθενών«s άνεση μπορεί να είναι εγγυημένη σε μια μεγάλη way.


Εξεταστική