Ψηφιακό σύστημα τη μεταρρύθμιση για κάμερα βυθού

Ψηφιακό σύστημα τη μεταρρύθμιση για κάμερα βυθού
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Πρόκειται να χονδρικής ιατρική, χειρουργική οφθαλμικά ψηφιακή αναμόρφωση συστήματος για κάμερα βυθού που κατασκευάζονται στην Κίνα από ένα από το κορυφαίο ψηφιακό σύστημα τη μεταρρύθμιση για κάμερα βυθού για οφθαλμολογία κατασκευαστές και τους προμηθευτές; Υποδοχή για να ελέγξει την τιμή μαζί μας.

Ψηφιακή μετατροπή για κάμερα βυθούΧαρακτηριστικά & λειτουργίες της αναβάθμισης

1. μετατροπής οπτική φακός:


Tαυτός πυρήνας τεχνολογία αναβάθμισης μας είναι: η θέα του φακού μετατροπής οπτική Ποια συνδεθείτε με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα πρέπει να είναι το ακριβές μέγεθος ως το fi προβολήΟΠΕ. Χρωματική εκτροπή χωρίς,υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση επεξεργασίας.

We έχουν σχεδιαστεί 6 σύνολα πολλαπλών κομμάτια Gauss τύπου οπτική φακού μετατροπής (τώρα upgradet σε 8 σετ), σε συνδυασμό με 10 εκατομμύρια Pixels ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα του τέλεια απεικόνιση του βυθού με την προσθήκη του ταυτόχρονη οπτικοποίηση και διαθεσιμότητα στιγμιαία καταγραφή εικόνων.


2. Μέθοδος και ο σκοπός της αναβάθμισης

Για να είναι ψηφιακή, απλά συνδέστε έναν προσαρμογέα μετατροπής οπτική στην κάμερα του αρχικές βυθού, καμία τροποποίηση ή αλλαγή. Φωτογραφική μηχανή ταινία παραμένει διαθέσιμο σε χρήση. Μετά από μια, αναβαθμισμένο, υψηλής ευκρίνειας χρωματική imagings διατίθενται απευθείας μέσω του αρχικές προσοφθάλμιοι φακοί, την ποιότητα των imagings έχει παγιδευτεί μαζί ή ξεπέρασε ακόμα και το ενημερωμένο φωτογραφική μηχανή ψηφιακή-ready ταμεία.


3. απεικόνισης-συγχώνευση συνάρτηση


Ψηφιακό σύστημα απεικόνισης ενσωματώνει χωρίς ραφή δώσειs η απόλυτη ποιότητα εικόνας, διαγνωστικά ευελιξία και δυνατότητα αναβάθμισης σε μελλοντικές τεχνολογίες. Πολλαπλές λειτουργίες εικόνας επικάλυψης, συγχώνευση και γραφικά δίνουν στο χρήστη ένα ευρύτερο φάσμα των διαγνωστικών εργαλείων.

4. Datebase κατάθεση και το σύστημα διαχείρισης


α. δημιουργία βάσης δεδομένων για τον ασθενή, μια τέτοια διάγνωση, στατιστικές ολοκλήρωσης, ταξινόμηση διαχείρισης, διατηρεί μόνιμη αρχεία.

β. ψηφιακή Patten κάρτα για ασθενή, εύκολη αναφορά.

γ. βάση δεδομένων ασθενών, έξυπνη αναζήτηση για εικόνες.

δ. πληροφορίες εκτυπωτή, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, να τηρούν μητρώο CD.

ε. Εγγραφή βίντεο, κατάθεση, εκ νέου παίξει

f. απεικόνισης επεξεργασία, μεγέθυνση, εκτυπωτή.

5. απεικόνισης προχωρούν:

α. άριστη ψηφιακή εικόνα επεξεργασία συστήματος παρέχοντας στόχο τη διάγνωση για κλινική.

β. εικόνα απεριόριστη manify λειτουργία, κάνουν τον λεπτότερο έλεγχο νόσου δυνατόν.

γ. comparation εικόνας δίπλα-δίπλα, μεταξύ διαφόρων ασθενών, ή διαφορετικά διαστήματα για έναν ασθενή.

δ. αμφιβληστροειδούς εικόνας μέτρηση, τον υπολογισμό είναι διαθέσιμα, φωτεινότητα και αντίθεση είναι ajustable; παθολογική και κάνε σήμα για να είναι διαθέσιμες.

ε. απεικόνισης, μεταφορά μεταξύ αίθουσα λέιζερ με καταγραφής εικόνων βίντεο και λειτουργικό δωμάτιο συγχρονισμένα.

φ. Easy για να εκτυπώσετε και να διατηρήσετε μια μόνιμη εγγραφή και να διαβιβάσει επάνω σε μια οφθαλμολογική κλινική.

-ύψος: 150%; font - μέγεθος: 16px; mso-γραμματοσειρά-διαγραμμάτωση: 1px? "> εξαιρετικές ψηφιακή επεξεργασία εικόνας συστήματος παρέχοντας στόχο τη διάγνωση για κλινική.

Εξεταστική